service@vansprint.nl
Tel/WhatsApp: +31 85 000 3179

Smart Elektrische Vouwfiets 24 inch Lage Instap Legend Siena 14ah accu Wit

Productnummer: VS1527.2

€ 1.748,99

Verzonden binnen 2-3 weken

Verzending gratis!

Reserveer deze e bike met een aanbetaling van slechts 10%!

Kleur
Accu upgrade
Gratis rijklaar bij u thuis bezorgd! 100 dagen bedenktijd! Zeer goede beoordelingen! Betaal later of gespreid betalen met 0% rente!

Heeft u vragen over dit product? Gratis testrit aan huis?
Contacteer ons op service@vansprint.nl
en we staan 7 dagen per week voor u klaar!
Productinformatie "Smart Elektrische Vouwfiets 24 inch Lage Instap Legend Siena 14ah accu Wit"

Wat maakt deze fiets uniek?

De Smart Legend Siena 14ah accu Wit elektrische vouwfiets 24 inch laat zien dat vouwfietsen niet klein hoeven te zijn. Deze fiets tart de norm als het gaat om vouwfietsen. Het grote frame en de 24 inch grote wielen geven u meer comfort dan de standaard 20" vouwfiets. Met de lage instap in het frame, is het ook gemakkelijk om op en af te stappen. Heeft u altijd al een vouwfiets willen hebben maar vond u de kleine maten maar niks? Dan is een vouwfiets met grote wielen van 24inch zoals de Smart Legend Sienna precies iets voor u!

Sprint door de eigenschappen

  • De slimme functies van Ebikemotion veranderen uw smartphone in een geavanceerde fietscomputer
  • Lage instap voor makkelijk op- en afstappen
  • De Schwalbe Big Ben grote wielen van 24 inch geven u een comfortabelere rijervaring en helpen schokken te dempen
  • De Siena is een elektrische vouwfiets 24 inch wat betekent dat u geniet van een handig vouwsysteem zodat u deze fiets overal mee kan nemen en tegelijkertijd heeft u een groter wielformaat dan de standaard vouwfiets.

De onderdelen in detail

Accu

De accu is gemonteerd op de achterdrager, zit niet in de weg en is gemakkelijk bereikbaar om op te laden. De achter gemonteerde batterij maakt dat dit ook een meer betaalbare optie is.

Motor

De 250W achternaafmotor is krachtig genoeg om alle trapondersteuning te geven die u nodig heeft. De geïntegreerde sensor met 6 pulsen per cyclus snelheidsmeting zorgt ervoor dat u altijd een soepele rit heeft zonder plotseling vooruit geduwd te worden.

Remmen

Met de TEKTRO T285 hydraulische schijfremmen kunt u comfortabel fietsen bij elke snelheid en snel remmen zonder u zorgen te hoeven maken over uw remweg.

Derailleur

De Shimano Altus 7-speed derailleur houdt de fiets soepel in beweging en kan alle weersomstandigheden en weghellingen aan.

Frame

De lage instap van het frame van de Legend Sienna maakt het gemakkelijk om snel op en af te stappen van deze fiets. Er is ook geen belemmering van de batterij omdat deze is verplaatst naar de achterdrager.

Banden

De Siena is een elektrische vouwfiets met grote wielen van 24 inch van Schwalbe Big Ben die zorgen voor een soepele rit waarbij u geen oneffenheden voelt tijdens het rijden. De schokabsorberende werking van deze banden zorgt ervoor dat alle oneffenheden op de weg worden weggewerkt.

Stuur

Het rechte stuur geeft u meer directe controle over uw stuurgedrag. Voor nog meer controle over uw rijgedrag heeft u gemakkelijk toegang tot de joystick waarmee u alle slimme functies op uw smartphone kunt bedienen.

Wat moet ik nog meer weten?

De Smart Legend Sienna elektrische vouwfiets 24 inch is verkrijgbaar met een verbeterde accu, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de actieradius. De Sienna elektrische fiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Om uw personalisatie af te maken kunt u kiezen uit de bijpassende fietstassen, achterdrager, spatborden of een smartphonehouder.

Eigenschappen "Smart Elektrische Vouwfiets 24 inch Lage Instap Legend Siena 14ah accu Wit"
Draagvermogen: 120kg
Soort fiets: Elektrische Vouwfiets
Accu: 500Wh
Kleur: Wit
Gewicht: 21kg
Wiel afmeting: 24 inch
Garantie: 2 jaar
Motorpositie: Achterwiel
Koppelvermogen: 40Nm
Motor capaciteit: 250 W
Accu locatie: Bagagedrager
Aantal versnellingen: 7
Vering: Geen vering
Frame: Instap frame
Actieradius: Tot 100 km
Remsysteem: Hydraulische schijfrem
Ketting: met kettingaandrijving
Accu upgrade: Ja
Max. snelheid: 25km/u
Versnellingssysteem: Derailleur
Derailleur: Shimano RD-TY300
FAQs
Ebikemotion is de slimme software die een veelheid aan functies op uw nieuwe e bike mogelijk maakt.
De joystick met 5 knoppen heeft verschillende LED's die de basisfuncties aangeven: de status van de actieradius van de accu en de mate van ondersteuning. Dat is alles wat nodig is om het elektrische systeem op gang te krijgen, maar als u de vele mogelijkheden van ebikemotion® wilt ervaren, hoeft u alleen maar de gratis APP te downloaden op uw Android of IOS mobiele apparaat, en deze te koppelen aan de fiets via de ingebouwde Bluetooth-module van de joystick.

Vanaf uw persoonlijke pagina in de cloud kunt u alle informatie over uw route bekijken: Maximale, minimale en gemiddelde snelheid, verbruikte calorieën, hoogte, moeilijkheidsgraad van de route, gedetailleerde timings, enz. Bovendien kunt u via geïntegreerde webdiensten, zoals FACEBOOK of STRAVA, alle details vergelijken met andere gebruikers die hun activiteiten hebben gepubliceerd. Fietsen zal nooit meer hetzelfde zijn!


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.