Bad Bike

Bad Bike is een Italiaanse fabrikant van e-bikes die gespecialiseerd is in "fatbikes", dit zijn fietsen met extra grote banden. Dit type fietsen is uitstekend geschikt voor modderig/zanderig terrein. Als specialist in fatbikes heeft Bad Bike dit ontwerp toegepast op een breed scala aan fietsen, van stadsfietsen en vouwfietsen tot een fiets met zijspan aan toe. Met hun Beach-assortiment passen ze een unieke Californische stijl toe voor iedereen die op zoek is naar een hippe e-bike.

Wat maakt Bad Bike uniek?

Fiets met zijspan

Fiets met zijspan

Bad Bike is erin geslaagd om buiten de gebaande paden te denken met hun Beach Vintage, dit is een elektrische fiets met zijspan en met dikke banden. De Beach Vintage is perfect om uw kinderen / huisdieren mee naar het strand te nemen, want hij heeft dikke banden om door zanderige omgevingen te kunnen fietsen en hij heeft een zijspan om uw kinderen of uw huisdieren in te vervoeren. Dit is een uniek ontwerp wat u nergens anders terug zult vinden!


Bad Bike Accessoires

Er zijn verschillende bijpassende accessoires verkrijgbaar bij Bad Bike die goed passen bij uw e-bike. Bijvoorbeeld trolleytassen om uw opvouwbare e-bike in op te bergen of een rugzak om uw strandkleding in op te bergen als u met de beach fatbike naar het strand rijdt.

Bad Bike Accessoires

Bad Bike ontwerp

Bad Bike Ontwerp

Bad Bike weten hoe ze e-bikes met dikke banden moet bouwen, ook wel een elektrische fatbike genoemd. Ze hebben dit concept al op veel verschillende soorten fietsen toegepast, zoals een vouwfiets met dikke banden. Woont u op het platteland of gaat u regelmatig met de fiets naar het strand? Dan is een e-bike met dikke banden perfect voor u, want hij komt niet vast te zitten in modderige of zanderige omgevingen.