Econic One

Econic One biedt hybride e-bikes aan die een slimme mix zijn tussen stadsfietsen en mountainbikes. Zo zijn hun Cross Country fietsen voorzien van voorvering, waardoor ze geschikt zijn om ook als mountainbike te gebruiken. Tegelijkertijd maken het lichte frame, de comfortabele functies en het strakke ontwerp het ook geweldig voor dagelijks gebruik. Bent u op zoek naar een universele elektrische stadsfiets? Bekijk dan eens de Econic One Smart Urban fietsen die perfect zijn voor mensen die met hun e-bike naar het werk willen, maar ook in het weekend graag wat intensievere ritjes met hun fiets maken!

Econic One
Econic One Smart Urban connectivity

Econic One Smart Urban connectivity

Alle Econic One Smart Urban-fietsen hebben standaard het slimme slot ingebouwd. Dit slimme slot geeft de fiets extra antidiefstalfuncties. Bijvoorbeeld live GPS-tracking via uw telefoon, en een anti-diefstal sensor die afgaat als iemand de fiets probeert op te pakken wanneer deze op slot staat. Vergeet verloren fietssleutels, met de op maat gemaakte kleurencombinatie die uniek is voor uw Urban Smart-fiets, kunt u het slot openen zonder sleutel. Nog indrukwekkender is de mogelijkheid om de fiets op afstand te vergrendelen en ontgrendelen via de app op uw smartphone!


Het stijlvolle ontwerp van de Econic One Smart Urban

De Econic One Smart Urban fiets is ontworpen om een functionele stadsfiets te zijn die er geweldig uitziet. Wie zegt dat stadsfietsen saai en lelijk moeten zijn? Het aluminium frame heeft een glanzende en duurzame laklaag die goed combineert met het minimalistische frame. De ergonomische handvatten en het zadel geven u extra comfort, terwijl het rechte stuur in mountainbike-stijl u een aerodynamische zithouding geeft die u helpt om langer te fietsen. Gelukkig is langer fietsen ook geen probleem met de krachtige ingebouwde uitneembare accu die niet te onderscheiden is van de rest van het frame!

Het stijlvolle ontwerp van de Econic One Smart Urban

Wat moet ik nog meer weten over de Econic One Smart Urban series?

Wat moet ik nog meer weten over de Econic One Smart Urban series?

Niet alleen het slimme slot heeft veel coole functies ingebouwd, ook de fiets zelf heeft vele extra functies voor maximaal comfort en prestaties. De Herman LED-verlichting heeft bijvoorbeeld een sensor die de verlichting automatisch aanzet in het donker. Het LCD-kleurenscherm geeft u toegang tot meer instellingen, zoals het aanpassen van de ondersteuningsstanden van 5 tot 9. Houd de mintoets op het stuur een paar seconden ingedrukt om de stapondersteuning te activeren en met de Econic One-app kunt u verbinding maken met uw fiets om uw fiets te vergrendelen en te ontgrendelen met een simpele aanraking op uw smartphone. Al deze functies zitten standaard inbegrepen op elke Econic One Smart Urban fiets, en dat alles voor een ongelooflijke prijs direct hier bij VanSprint!