Gratis gemonteerd geleverd!
100 Dagen Gratis retourneren!
service@vansprint.nl
+31 85 000 31 79

Legend

Legend is een Spaanse fabrikant van elektrische fietsen, gespecialiseerd in vouwfietsen. Deze specialisatie komt tot uiting in hun innovatieve fietsen, bijvoorbeeld de Etna, een volledig geveerde mountainbike die opvouwbaar is, of de Sienna, een 24 ”vouwfiets, veel groter dan de typische vouwfiets met een 16” of 20 ”wielmaat. Bent u op zoek naar iets meer dan de typische opvouwbare elektrische fiets kijk dan eens naar de Legend elektrische fietsen!

Legend

Wat maakt Legend uniek?

Legend Etna vouwfiets

Vouwfiets Mountainbike

Als u op zoek bent naar een elektrische vouwfiets, dan is Legend een prima plek om te beginnen. Als specialist in elektrische vouwfietsen hebben ze hun kennis toegepast op fietsen die voorheen niet geschikt werden geacht om opvouwbaar te zijn. Een goed voorbeeld is de Etna elektrische vouwfiets mountainbike of de Sienna 24 inch elektrische damesfiets, beide opvouwbaar. Met een gewicht van ongeveer 20 kg zijn deze fietsen gemakkelijk te vervoeren, maar bieden ze u toch de volledige fietservaring die u van elke andere mountainbike of stadsfiets mag verwachten!


Volledige vering

Een elektrische vouwfiets met volledige vering? Ja, dat is mogelijk en de Etna vouwfiets van Legend bewijst het. Als het combineren van een vouwfiets met een mountainbike niet innovatief genoeg was, heeft Legend nu volledige vering toegevoegd voor een nog soepeler rij-ervaring.


Legend Ebikemotion systeem

Ebikemotion

Alle Legend e-fietsen zijn uitgerust met het Ebikemotion-systeem, een joystick waarmee u informatie kunt krijgen over de batterijstatus en via geïntegreerde Bluetooth verbinding maakt met uw mobiele app. Vanuit uw persoonlijke cloud kunt u nog meer informatie zien, zoals uw snelheid, verbrande calorieën, routes en meer!