Gratis gemonteerd geleverd!
100 Dagen Gratis retourneren!
service@vansprint.nl
+31 85 000 31 79

Rayvolt

Rayvolt is een fabrikant van geweldig uitziende en unieke elektrische fietsen zoals de Rayvolt Cruzer, Torino, of de Trixie. Rayvolt is gevestigd in Barcelona, Spanje dus ze weten het een en ander van de strand cultuur. Daarom hebben alle Rayvolt fietsen een Californische Beach look die er geweldig uitzien als u door de stad rijdt. Alle Rayvolt fietsen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en hebben de optie voor een accu upgrade. Met de standaard accu heeft u al een indrukwekkende 550Wh capaciteit, en met de 1100Wh dubbele accu upgrade verdubbelt u de toch al indrukwekkende actieradius. Alle Rayvolt fietsen hebben bovendien een regeneratieve remfunctie die de levensduur van de accu nog verder verlengt.

Wat maakt Rayvolt uniek?

Rayvolt Cruzer chopper

Rayvolt Cruzer chopper

De Rayvolt Cruzer is niet voor niets een van de meest populaire modellen van Rayvolt. U zult nergens anders een fiets vinden zoals deze. De Cruzer is beïnvloed door de vroege motorfietsontwerpen uit begin 1900 en de Cafe Racer motorfietsen uit de jaren 60, opnieuw vormgegeven in een Californische beach cruiser stijl. De Cruzer is zowel in 25 km/u als 45 km/u power hub versie beschikbaar. Ook natuurlijk verkrijgbaar in verschillende kleuren, kijk bijvoorbeeld eens naar de British Racing Green versie. Alleen bij VanSprint de limited edition Cruzer in het zwart beschikbaar!


Rayvolt en uniek design uit Barcelona

Barcelona is een internationaal centrum voor design en architectuur, en dit wordt weerspiegeld in de Rayvolt fietsen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Torino die is geïnspireerd op de Spaanse stieren. Ook de Rayvolt bakfietsen zijn prachtig vormgegeven. De Trixie is een driewiel bakfiets die er net zo comfortabel uitziet en geweldig rijdt!

Rayvolt en uniek design uit Barcelona

Rayvolt en accessoires

Rayvolt en accessoires

Rayvolt heeft een heleboel mooie accessoires om uw fiets aan te passen naar gelang uw wensen. Zo zal een leren zadel in combinatie met leren zadeltassen geweldig staan op uw cruiser fiets. Maak dit af met een leren helm en de look is compleet. Een andere geweldige optie is de EIVA boordcomputer, die alle functies van de motorfiets regelt. Wilt u liever uw smartphone met Bluetooth verbinden? Ook geen probleem, download de EIVA software direct op uw telefoon en u bent klaar om te fietsen!