Ruff Cycles

Ruff Cycles is een e bike fabrikant uit Regensburg, Duitsland. Met Duitse kwaliteitstechniek, inclusief een Bosch middenaandrijving en frameproductie van hier in Europa, kunt u er zeker van zijn dat deze fietsen van de hoogste kwaliteit zijn. Alle Ruff Cycles fietsen zijn ontworpen en vakkundig met de hand in elkaar gezet door een team van ambachtslieden in Duitsland. Alle Ruff Cycles bevatten een Bosch middenaandrijving, waardoor ze zich onderscheiden van de Bafang achteraandrijving fat bikes die u normaal tegenkomt. Wilt u een fatbike kopen? Dan is een Ruff Cycles fatbike de beste kwaliteit fiets die u kunt vinden. Met de Ruffian Chopper en de Lil'Buddy Retro fatbike heeft u keuze uit twee geweldige fatbikes van Ruff Cycles. Ontdek wat er gebeurt als kwaliteit en stijl elkaar ontmoeten!

Ruff Cycles logo

Wat maakt Ruff Cycles uniek?

Ruff Cycles Ruffian

Ruff Cycles Ruffian

De Ruffian is een stijlvolle elektrische chopper fatbike met een Bosch mid-drive motor en een krachtig indrukwekkend frame dat u nergens anders zult vinden. Met een geïntegreerd Enviolo naafversnellingssysteem voor soepel schakelen en een Gates carbon riem voor minder onderhoud. Deze kwaliteit elektrische chopper is de favoriet van onder andere Christiano Ronaldo. Met de Ruff Cycles Ruffian heeft u een unieke chopper fiets die u nergens anders zult tegenkomen. Wilt u hem nog unieker maken? Neem contact met ons op om uw Ruffian naar wens te personaliseren met uw bedrijfskleuren of zelfs uw bedrijfslogo. Wilt u een chopper fiets kopen? Bekijk dan alle modellen die beschikbaar zijn bij VanSprint of probeer uw favoriet uit tijdens een testrit!


Ruff Cycles Lil Buddy

De Ruff Cycles Lil Buddy is een ode aan de fietsen van de jaren ‘70. Met een retro design aangevuld met de nieuwste technologieën krijgt u het beste van twee werelden. De Lil Buddy dankt zijn naam aan het feit dat deze fiets uw beste vriend zal worden, en u zult hem overal mee naartoe willen nemen. Met een extreem breed en comfortabel zadel, 26" dikke banden en een krachtige Bosch middenaandrijving rijd u overal naartoe in comfort en stijl!

Ruff Cycles Lil Buddy

Ruff Cycles customization

Ruff Cycles en customization

Bij Ruff Cycles draait alles om uw persoonlijke identiteit tot uitdrukking te brengen. Daarom bieden ze zo'n breed scala aan customization opties aan met veel keuze in kleuren, onderdelen, maar ook accessoires. Wilt ueen beetje hoger zitten op de Lil'Buddy? Kijk dan eens naar de zitbankverhoger. Wilt u de Ruffian in uw eigen persoonlijke kleur? Dat kan! Wilt u een leren zadeltas of leren zadel? Geen probleem! Waar wacht u nog op? Begin nu met het customizen van uw Ruff Cycles fatbike en steel de show waar u ook komt!