00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
KERSTUITVERKOOP!
TOT 40% KORTING OP ADVIESPRIJS!
00 dagen
00 uren
00 min
00 sec

Ecobike

Ecobike is een van de eerste e-bike fabrikanten in Europa. Met meer dan 13 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van e-bikes in Europa. Elke e-bike wordt zorgvuldig met de hand geassembleerd in Polen. Met een brede selectie van trekking, mountainbikes, en stadsfietsen tegen een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Ecobike heeft ook verschillende speed bikes die tot 40km/h kunnen gaan, zelfs een lage instap stadsfiets met voorvering die tot 40km/h kan gaan, wat vrij zeldzaam is om te vinden in deze prijscategorie.

Ecobike logo

Wat maakt Ecobike uniek?

Ecobike en speed pedelecs

Ecobike en speed pedelecs

Wilt u snel gaan? Dan heeft Ecobike een grote selectie van speed pedelecs die redelijk geprijsd zijn. Al deze fietsen halen gemakkelijk snelheden tot 40 km/u. Deze fietsen hebben een indrukwekkende motorcapaciteit tot 1000W en met 136Nm geven deze fietsen u alle kracht die u nodig heegt!


Ecobike en een decennium aan ervaring

Ecobike is een van de langst actieve E bike fabrikanten in Europa met meer dan 13 jaar ervaring in het bouwen van E bikes. Deze ervaring heeft zich uitbetaald in het ontwikkelen van een unieke portfolio van E bikes die u nergens anders zult vinden. Bijvoorbeeld de speed pedelecs tegen een betaalbare prijs en een geweldig design.

Ecobike en een decennium aan ervaring

Ecobike en betaalbare Europese kwaliteit

Ecobike en betaalbare Europese kwaliteit

Nu hoeft u niet meer helemaal naar Polen om een betaalbare e bike te kopen. U kunt hier direct een e-bike kopen die gebouwd is volgens de Europese normen. Alle fietsen van Ecobike hebben bijvoorbeeld voorvering, wat u niet altijd vindt bij fietsen uit deze prijsklasse. Omdat Ecobike zijn productie in Polen heeft, profiteert u van een betaalbare e bike met dezelfde kwaliteitsnormen als elke andere Europese e bike. Krijg meer voor minder!