service@vansprint.nl
Tel/WhatsApp: +31 85 000 3179

Stoere Elektrische Fatbike Chopper Speed Pedelec Rayvolt groen M 550Wh

Productnummer: VS1648.1

€ 3.359,00

Nog slechts 1 beschikbaar

Verzending gratis!

Op voorraad, vandaag verzonden!

Kleur
Maat
Accu upgrade
Gratis rijklaar bij u thuis bezorgd! 100 dagen bedenktijd! Zeer goede beoordelingen! Betaal later of gespreid betalen met 0% rente!

Heeft u vragen over dit product? Gratis testrit aan huis?
Contacteer ons op service@vansprint.nl
en we staan 7 dagen per week voor u klaar!
Productinformatie "Stoere Elektrische Fatbike Chopper Speed Pedelec Rayvolt groen M 550Wh"

Wat maakt deze fiets uniek?

De Rayvolt Cruzer Elektrische Fatbike Chopper Speed Pedelec is geïnspireerd op het eerste tijdperk van motorfietsen uit begin 1900, gecombineerd met de Californische strandcultuur uit de jaren 60. Deze vintage motorfietsstijl is in een nieuw jasje gestoken door het nieuwste op het gebied van motor- en accutechnologie erin te verwerken waarbij een fusie tussen retro en modern is gecreëerd. Met de afgeronde frame, het verlengde hogere stuur en de lage zitpositie krijgt u het gevoel dat u op een motor rijdt. Deze chopper nodigt u uit om langere tochten a la route 66 te maken. Met de dubbele accu uitvoering kan dit ook omdat het bereik wordt verdubbeld tot 120km.

Daarnaast heeft u twee opties voor de motor, de smart hub 25km/uur of de 45km/uur power hub. Met de grote power naaf motor heeft u de keuze om te schakelen tussen 25km/uur en 45km/uur zodat u hem ook op de openbare weg kunt gebruiken, en als u op privé terrein bent schakelt u simpelweg terug naar 45km/uur en kunt u de kracht van deze chopper fiets voelen!

Sprint door de onderdelen

  • Uniek chopper design dat indruk maakt op elke omstander
  • Accu wordt opgeladen tijdens het remmen voor een maximale actieradius en efficiëntie
  • Dubbele accu optie om de actieradius uit te breiden tot 120km
  • Antidiefstalfunctie waarbij u de motor kunt vergrendelen met een simpele druk op de knop
  • Bluetooth-verbinding met uw smartphone om functies zoals snelheid, accu, enz. te gemakkelijk bij de hand te houden
  • Customize door uw eigen kleur door te geven en aan te vullen met accessoires

De onderdelen in detail

Accu

Er zijn twee opties voor de accu, een versie met één accu of een dubbele accu. Met een enkele accu bestaande uit 104 Samsung SDI lithiumcellen, parallel en in serie geplaatst, krijgt u 550Wh accucapaciteit en een bereik van 60km. Met de dual battery versie, krijgt u 1100Wh accu capaciteit en een bereik van 120km.

Motor

De Rayvolt achterwielmotor is verreweg een van de meest geavanceerde motoren op de markt. Een controller zorgt voor een ultra-directe en precieze controle van de motor wat vele voordelen biedt zoals minder trillingen, minder lawaai, betere acceleratie en beter gebruik van de beschikbare energie = groter bereik. Er zijn twee motorvarianten beschikbaar, de smart hub en de power hub. De power hub heeft een vermogen tot 1000W en kan tot 45km/uur gaan.

Remmen

Rayvolt heeft een elektronisch rem- en energieterugwinningssysteem ontwikkeld. Wanneer de remhendel wordt bediend, stuurt het systeem een elektronisch signaal naar de motorbesturingseenheid. De motor schakelt dan over op een niveau waarbij weerstand wordt gecreëerd. Dit wordt gebruikt om de accu op te laden.

Eenvoudig gezegd: De Rayvolt remmen werken als een uiterst krachtige dynamo zodra u ze bedient.

De rem dient ook als antidiefstalvoorziening. U kunt namelijk de motor blokkeren met een druk op de knop, zodat de fiets niet gestolen kan worden.

Handgrepen

De rayvolt cruzer is ontworpen in een motor chopper stijl. Dat betekent een lage zitpositie en een hoger stuur. Hierdoor ziet de motor er zowel stoer uit als deze op uw oprit staat of als u erop rijdt, want het hogere stuur geeft een unieke zithouding. De met leer afgewerkte handgrepen maakt de fiets helemaal af.

Frame

Wat een chopperfiets tot een chopper maakt, is natuurlijk het stuur, de zitpositie en het frame dat de twee met elkaar verbindt. Met een verlengd, opwaarts gebogen frame dat is gebouwd om indruk te maken, zal deze elektrische chopper fiets overal de aandacht trekken. De vloeiende rondingen van het frame verwijzen naar de Californische strandstijl uit de jaren 60 en doen denken aan de golven van de oceaan. Met de in het frame geïntegreerde accu behoudt deze fiets de retro vintage look zonder direct zijn krachtige capaciteit prijs te geven.

Verlichting

De Cruzer chopper fiets heeft een optioneel verlichtingssysteem in een bijpassende retro-stijl met een extra grote koplamp. Deze grote koplamp is gemodelleerd naar de koplamp die u op motorfietsen vindt. Het Cruzer verlichtingssysteem is niet alleen functioneel, maar voegt veel toe aan het design van de fiets. U vindt deze bij de accessoires hieronder.

Wat moet ik nog meer weten?

Er zijn 2 opties voor de motor. Met de power hub versie van de Cruzer kunt u schakelen tussen 25km/uur en 45km/uur zodat u hem zowel op de openbare weg kunt gebruiken als tot 45km/uur kunt versnellen op eigen terrein. Er zijn ook 2 opties voor accucapaciteit, enkele accu of dubbele accu voor een groter bereik. De accessoires zoals een vintage lichtset, zadeltassen, etc. zijn optioneel en vindt u bij de accessoires of vraag ons ernaar. U kunt ook contact met ons opnemen als u deze fiets in een aangepaste kleur wilt hebben.

Eigenschappen "Stoere Elektrische Fatbike Chopper Speed Pedelec Rayvolt groen M 550Wh"
Soort fiets: Elektrische Fatbike, Elektrische Chopper Fiets, Speed Pedelec, Hippe Elektrische Fiets
Accu: 550Wh
Kleur: Groen
Gewicht: 29kg
Wiel afmeting: 24 inch
Garantie: 2 jaar
Motorpositie: Achterwiel
Koppelvermogen: 100Nm
Motor capaciteit: 250 W
Accu locatie: In frame
Vering: Zadelvering
Frame: Sloping frame
Actieradius: Tot 60 km
Ketting: met kettingaandrijving
Accu upgrade: Nee
Max. snelheid: 45km/u

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


Accessoires

Rayvolt licht set voor de Cruzer

€ 149,00

Rayvolt authentieke fietsbel

€ 24,00

Rayvolt bagagedrager

€ 209,00

Rayvolt fietsstandaard

€ 20,00

Rayvolt fietshoes

€ 54,00

Rayvolt leren helm braincap

€ 125,00

Rayvolt leren helm jethelmet

€ 152,00

Rayvolt EIVA computer

€ 319,00

Rayvolt EIVA computer houder met inductief laden

€ 219,00

Rayvolt leren fietstas

€ 299,00

Rayvolt stuurwieltas

€ 99,00

Rayvolt zijspiegel

€ 34,00

Rayvolt fietstassen voor op de bagagedrager

€ 219,00

Rayvolt extra brede leren zadel

€ 51,00

Rayvolt set van wit accenten voor de banden

€ 34,00