00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
KERSTUITVERKOOP!
TOT 40% KORTING OP ADVIESPRIJS!
00 dagen
00 uren
00 min
00 sec

Econic One

Econic One biedt hybride e-bikes aan die een slimme mix zijn tussen stadsfietsen en mountainbikes. Zo zijn hun Cross Country fietsen voorzien van voorvering, waardoor ze geschikt zijn om ook als mountainbike te gebruiken. Tegelijkertijd maken het lichte frame, de comfortabele functies en het strakke ontwerp het ook geweldig voor dagelijks gebruik. Bent u op zoek naar een universele e-bike? Kijk dan eens naar de Econic One e-bikes die perfect zijn voor mensen die met hun e-bike naar het werk willen, maar ook in het weekend graag wat intensievere ritjes met hun fiets maken!

Econic One

Make an appointment

You’re welcome to just drop in and browse around or if you require assistance feel free to schedule a 1-on-1 appointment with our sales staff either by phone or email: [email protected]

Mobile Test Ride

Not able to visit the showroom? No problem. We also have a mobile service team so you can have a test drive right at your doorstep with the e bike of your choice.

+10 E bike brands directly in stock

Wide variety of the coolest selection of e bikes at great prices

  • E fatbikes, choppers, and cruisers
  • Damen E Bikes
  • Speed pedelecs
  • E Trekking Bikes
  • E Klapprad
  • E Mountainbikes

Free parking on location

Expert advice by experienced staff

Inhouse service and repairs

Free drinks and snacks

and much more...

Wat maakt Econic One uniek?

Econic One Smart Connectivity App

Econic One en slimme connectiviteit

Alle Econic One-fietsen hebben de optie om te worden uitgerust met een slimme mobiele app voor connectiviteit. Deze app maakt locatietracering en afstandsbediening mogelijk om uw e-bike te vergrendelen en ontgrendelen. Dit is een buitengewoon handige functie, omdat u hiermee uw fiets op afstand kunt bedienen met één druk op de knop.


How to find us

Opening Times

  • Monday to Friday: 09.00 to 18.00
  • Saturday: 10.00 to 17.00

Address

Pallaswiesenstrasse 63
64293 Darmstadt
Germany