00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
KERSTUITVERKOOP!
TOT 40% KORTING OP ADVIESPRIJS!
00 dagen
00 uren
00 min
00 sec

Nu met 14 dagen kosteloos retourneren!


Van gedachten veranderd? Nadat de bestelling is geplaatst, kan je deze op elk moment annuleren voordat je bestelling wordt verzonden. Stuur simpelweg een email naar onze klantendienst en wij zorgen voor de rest.

Niet tevreden met de kleur? Of heb je de verkeerde maat? Als je een product wilt retourneren, kan je dat gemakkelijk doen binnen 14 dagen - zonder opgaaf van reden - door een ondubbelzinnige schriftelijke verklaring hiervan te sturen naar ons. Dit kan via email, whatsapp of schriftelijk. Wij zorgen ervoor dat het pakket bij je wordt opgehaald door onze transporteur. Je hoeft geen labels af te drukken of het pakket naar het postkantoor te dragen!

Zo regel je een retourzending:

  1. Neem contact op met onze klantenservice via service(at)vansprint(punt)nl. Ons team zal regelen dat onze vervoerder het pakket bij je thuis ophaalt.
  2. Maak foto's van het product voordat je het naar ons terugstuurt. Zorg ervoor dat de foto's alle hoeken laten zien en niet wazig zijn.
  3. Plaats het product terug in de originele verpakking indien redelijkerwijs mogelijk. De fiets moet goed vastzitten, intact en schoon zijn om schade tijdens het transport te voorkomen.
  4. Maak foto's van de verpakking, probeer alle hoeken te vangen.
  5. Stuur de foto's naar onze klantenservice.
  6. Ons team zal een afspraak maken om het pakket bij je thuis op te halen.

Wat gebeurt er daarna?

Als je het artikel wilt retourneren, zal ons team het geretourneerde product controleren zodra we het in ons magazijn hebben ontvangen. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. De terugbetaling zal worden verwerkt met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke aankoop hebt gedaan.

Als je het product wilt omruilen, zal onze klantenservice de omruiling met je regelen. Wij sturen een nieuw product nadat de retourcontrole is voltooid, of zodra het omruilproduct klaar is.

Let op: Het artikel moet in perfecte ongebruikte staat zijn als het wordt geretourneerd. Het artikel moet veilig verpakt zijn en verzonden worden in de intacte originele verpakking indien redelijkerwijs mogelijk.

We behouden ons het recht voor om producten met aanzienlijke schade ter verrekenen met een waardevermindering. Maak dus altijd goed zichtbare fotos van de producten voordat je deze terugstuurt voor je eigen bewijslast.

Als je een op maat gemaakt artikel hebt besteld waarvoor geen standaard selectie op de website aanwezig is (bijvoorbeeld een unieke kleur buiten de standaard aangeboden kleuren), dan is dit artikel helaas uitgesloten van retournering. Als je niet zeker weet of je gekozen artikel op maat gemaakt is, kan je het service team om hulp vragen.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige schriftelijke verklaring (per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht.

Je kan dit ook kenbaar maken door ons te mailen naar [email protected]

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Wanneer je gebruikt hebt gemaakt van een financieringsovereenkomst om de fiets te betalen en deze retourneert, dan zullen wij dit doorgeven aan de desbetreffende financieringspartij dat je koop ontbonden wordt.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Ons retouradres:

Rembrandtlaan 29
4462 AG Goes
Nederland

Bovenstaande retouradres is alleen geldig voor onderdelen en accessoires. Retour van volledige fietsen vind plaats in ons Europees magazijn in Duitsland. Het retouradres hiervan is Pallaswiesenstrasse 63, 64293 Darmstadt, Duitsland.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Modelformulier voor herroeping