Nu met 14 dagen retourneren!


Van gedachten veranderd? Nadat de bestelling is geplaatst, kunt u deze op elk moment annuleren voordat uw bestelling wordt verzonden. Stuur simpelweg een email naar onze klantendienst en wij zorgen voor de rest.

Niet tevreden met de kleur? Of heeft u de verkeerde maat? Als u een product wilt retourneren, kunt u dat gemakkelijk doen binnen 14 dagen - zonder opgaaf van reden - door een ondubbelzinnige schriftelijke verklaring hiervan te sturen naar ons. Dit kan via email, whatsapp of schriftelijk. Wij zorgen ervoor dat het pakket bij u wordt opgehaald door onze transporteur. U hoeft geen labels af te drukken of het pakket naar het postkantoor te dragen!

Zo regelt u een retourzending:

  1. Neem contact op met onze klantenservice via service(at)vansprint(punt)nl. Ons team zal regelen dat onze vervoerder het pakket bij u thuis ophaalt - u hoeft geen etiketten af te drukken of het pakket naar het postkantoor te brengen.
  2. Maak foto's van het product voordat u het naar ons terugstuurt. Zorg ervoor dat de foto's alle hoeken laten zien en niet wazig zijn.
  3. Plaats het product terug in de originele verpakking indien redelijkerwijs mogelijk. De fiets moet goed vastzitten, intact en schoon zijn om schade tijdens het transport te voorkomen.
  4. Maak foto's van de verpakking, probeer alle hoeken te vangen.
  5. Stuur de foto's naar onze klantenservice.
  6. Ons team zal een afspraak maken om het pakket bij u thuis op te halen.

Wat gebeurt er daarna?

Als u het artikel wilt retourneren, zal ons team het geretourneerde product controleren zodra we het in ons magazijn hebben ontvangen. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. De terugbetaling zal worden verwerkt met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke aankoop hebt gedaan.

Als u het product wilt omruilen, zal onze klantenservice de omruiling met u regelen. Wij sturen een nieuw product nadat de retourcontrole is voltooid, of zodra het omruilproduct klaar is.

Let op: Het artikel moet in perfecte staat zijn als het wordt geretourneerd. Het artikel moet veilig verpakt zijn en verzonden worden in de intacte originele verpakking indien redelijkerwijs mogelijk.

Opzettelijk beschadigde artikelen kunnen helaas niet worden terugbetaald.

Let op: Wanneer u meer dan 10 km op de fiets heeft gefietst dan wordt er waardevermindering in rekening gebracht.

VanSprint betaalt de retourkosten voor bestellingen met een waarde van minder dan €100

Als u een op maat gemaakt artikel heeft besteld waarvoor geen standaard selectie op de website aanwezig is (bijvoorbeeld een unieke kleur buiten de standaard aangeboden kleuren), dan is dit artikel helaas uitgesloten van retournering. Als u niet zeker weet of uw artikel op maat gemaakt is, kunt u het service team om hulp vragen.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige schriftelijke verklaring (per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

U kunt dit ook kenbaar maken door ons te mailen naar service@vansprint.nl

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Let op! De retourkosten voor fietsen zijn voor rekening van de consument. De hoogte van de kosten wordt berekend op basis van uw postcode.

Wanneer u gebruikt heeft gemaakt van een financieringsovereenkomst om de fiets te betalen en deze retourneert, dan zullen wij dit doorgeven aan de desbetreffende financieringspartij dat uw koop ontbonden wordt.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres:

Rembrandtlaan 29
4462 AG Goes
Nederland

Bovenstaande retouradres is alleen geldig voor onderdelen en accessoires. Retour van volledige fietsen vind plaats in ons Europees magazijn in Duitsland. Het retouradres hiervan is Pallaswiesenstrasse 63, 64293 Darmstadt, Duitsland.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Modelformulier voor herroeping