Elektrische Beach Cruiser Fiets

Een elektrische beach cruiser fiets is een elektrische fiets met een typisch afgerond frame gemodelleerd naar een cruiser motorfiets. Vergelijkbaar met een elektrische chopperbike is dit een e bike bedoeld voor het ontspannen rijden langs het strand of in het park. Een elektrische cruiser is misschien nog wel comfortabeler om te rijden dan een chopper fiets, omdat u niet zo laag zit en uw armen niet zo hoog hoeft te houden als bij een chopperbike. Een elektrische beach cruiser is dan ook het toppunt van ontspannen en soepel rijden terwijl u daarbij jaloerse blikken van omstanders krijgt!

Wat is een Elektrische Beach Cruiser?

Een elektrische Beach cruiser is een motoraangedreven fiets die gebaseerd is op de California-Beach stijl van de jaren '80 en '90, en wordt daarom ook wel een Beach Cruiser genoemd. Een cruiser bike kenmerkt zich vooral door zijn focus op comfort, wat tot uiting komt in een rechte zithouding, en vaak met dikke banden, en grote zadels voor comfortabel rijden. De dikke banden absorberen oneffenheden in de weg. Het gebogen stuur is niet alleen een designelement, maar maakt het ook gemakkelijk voor de polsen. Deze fietsen zijn perfect om te cruisen zoals hun naam al doet vermoeden; wanneer u geen haast heeft en de focus ligt op ontspanning en niet op snelheid. Een elektrische beach cruiser is vergelijkbaar met een standaard cruiser fiets, maar met een reeks geweldige extra functies, waaronder geïntegreerde verlichting op sommige modellen, zodat u nooit zonder licht komt te zitten als de nacht valt, lekvrije banden om onderhoud te verminderen en natuurlijk een krachtige motor en accu om u langer dan ooit over elk terrein te laten rijden.

Wat zijn de voordelen van een elektrische cruiser fiets?

  • Comfort: Een cruiser bike is ontworpen om te "cruisen". Daarom hebben cruiser bikes een groot, verlengd stuur dat zorgt voor een comfortabele zitpositie. De meeste cruiser bikes hebben ook dikke banden om het rijden nog soepeler te maken.
  • Strak design om indruk mee te maken: Met een specifiek ontwerp dat niet alleen gericht is op comfort, maar ook om indruk te maken. De stijl is gebaseerd op de Californische strandcultuur uit de jaren '80 en '90. Met een beachcruiser laat u meteen zien dat u niet tot de mainstream behoort.
  • Trapondersteuning: Een elektrische cruiser fiets zal u helpen als u trapt. Er zijn vaak verschillende vermogensstanden waarbij u dus zelf kunt kiezen hoeveel ondersteuning u nodig heeft.
  • Een groen alternatief voor openbaar vervoer of autorijden: Een elektrische cruiser fiets kan u helpen om uw manier van reizen naar het werk te veranderen en kan ideaal zijn voor kortere ritten. U hoeft niet langer in een krappe en drukke treinwagon te staan als u op uw elektrische fiets kunt springen en naar uw werk kunt cruisen.

Is een elektrische cruiser fiets juist voor mij?

Een E-Cruiser Bike is niet de meest efficiënte of functionele fiets, dus u moet overwegen of dit de juiste keuze is voor u. Deze fietsen zijn meestal gemaakt voor het rijden langs het strand of ergens waar de snelheid laag is en de focus ligt op het ontspannen en in het oog springen door middel van de coole stijl. Als u op zoek bent naar een lichte, efficiënte fiets dan is een elektrische cruiser fiets misschien niet de beste keuze voor u en is een snelle hybride fiets misschien meer geschikt. Het is ook belangrijk om te beoordelen waar u gaat fietsen met uw nieuwe fiets, want een cruiser fiets is meestal alleen geschikt voor het fietsen over de weg en vlakke paden en niet off-road of op ruwe oppervlakken, tenzij u een beach cruiser met dikke banden heeft, die ook meer onstabiel terrein zoals zand, gras en sneeuw aankan.

Populaire merken van elektrische cruiser fietsen

Hier bij Vansprint hebben we de beste merken elektrische cruiser fietsen vanuit heel Europa verzameld en beschikbaar voor u gesteld zodat u zeker weet dat u een kwaliteitsfiets heeft:

  • Rayvolt fietsen zijn de creatie van Mathieu Rauzier. Rayvolt wil rechtstreeks strijden tegen de vervuiling in de steden en ze willen de benzinebrommers en scooters vervangen. Ze geloven dat lichte voertuigen die fossiele brandstof gebruiken, overbodig zullen worden. Ze maken gebruik van geavanceerde technologie, bestuurd door een hoofdcomputer genaamd EIVA, terwijl ze een vintage stijl aanbieden die teruggrijpt naar het legendarische tijdperk van het motorrijden; de Indian motorfiets van begin 1900 met de Rayvolt Beachin.
  • Varaneo cruisers zijn ook populair voor mensen die geen cruiser met dikke banden willen. Dit merk biedt een geheel nieuwe rijervaring met hun elektrische cruiser bikes met normale banden. Afstanden worden nu opnieuw gedefinieerd door hun krachtige accu's. Nu kunt u deel uitmaken van hun mobiliteitsrevolutie en een aantrekkelijk assortiment e-bikes ontdekken tegen een supervoordelige prijs. Naast hun Cruisers hebben ze ook een prachtige Café Racer fiets beschikbaar in meerdere kleuren.
  • Bad Bike is een ander populair merk dat verkrijgbaar is bij Vansprint. Dit is een dynamisch bedrijf uit Napels, Italië en bestaat uit een groep mensen die een passie voor elektrische fietsen hebben. Een passie die resulteerde in een reeks van de meest unieke trapondersteunde fietsen in de wereld. Hun modellen combineren creativiteit, vakmanschap en aandacht voor de details, evenals de geavanceerde technologie en het innovatieve en persoonlijke ontwerp. Bijvoorbeeld de Bad Bike Beach Cruiser met dikke banden welke nu ook verkrijgbaar is met bijpassende zijspanwagen.
  • Gorille is een kwaliteitsmerk uit Frankrijk gespecialiseerd in fietsen met dikke banden, waaronder de beach cruiser die verkrijgbaar is in 10 verschillende kleuren en ook in een speed pedelec versie die tot 45 km/u gaat. Bekijk ook eens de mountainbike met dikke banden of de lage instap fiets met dikke banden van Gorille.