00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
KERSTUITVERKOOP!
TOT 40% KORTING OP ADVIESPRIJS!
00 dagen
00 uren
00 min
00 sec

Phatfour

Als je op zoek bent naar een originele en stoere fatbike, dan zijn Phatfour fatbike voor je gemaakt. Opgericht door drie vrienden in een garage in Amsterdam is dit een merk geboren uit passie. Je kan jouw Phatfour fiets ook nog eens aanpassen aan jouw wens dankzij de vele accessoires die beschikbaar zijn. Alle Phatfour fietsen zijn ontworpen met grote banden om je stijl en comfort te geven voor iedere rit!

Wat maakt Phatfour uniek?

Phatfour FLX

Phatfour FLX

Uitgebracht in april 2023, de FLX is de nieuwste toevoeging van Phatfour. De FLX is perfect om door de stad te rijden, alleen of met een vriend dankzij de extra brede zadel. De FLX is gemaakt met de nieuwste technologieën zoals het Direct Drive systeem, om u te helpen elke heuvel te beklimmen. U wilt op vakantie met uw fiets? Dat kan dankzij de 100 km actieradius met de 750Wh accu-optie. Verkrijgbaar in drie gave kleuren.


Phatfour FLB

De FLB + is de verbeterde versie van de FLB met een nieuw ontwerp en nieuwe technologieën. De FLB + maakt gebruik van hoogwaardige componenten zoals de Shimano 7 speed derailleur en een Bafang motor. De FLB+ is altijd klaar voor vertrek dankzij de maximale actieradius van 65 km, die in slechts 2 uur volledig is opgeladen. De FLB+ is verkrijgbaar in twee kleuren en twee verschillende accu-opties. Als bonus bestaat de FLB+ in een zijspanversie, perfect om uw kinderen naar school te brengen.

Phatfour FLB

Phatfour zijspan

Phatfour zijspan

Phatfour ebikes zijn even stijlvol als praktisch, wilt u uw kinderen naar school brengen of uw fiets gebruiken om boodschappen te doen? Dit is mogelijk dankzij de optionele zijspan. De zijspan kan eenvoudig op uw fiets worden gemonteerd, perfect passend bij uw wensen en behoeften. De zijspan is beschikbaar voor zowel de FLB+ en FLS+ modellen, verkrijgbaar in zwart of groen.