00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
KERSTUITVERKOOP!
TOT 40% KORTING OP ADVIESPRIJS!
00 dagen
00 uren
00 min
00 sec

Eovolt

Eovolt is een Frans merk gespecialiseerd in elektrische vouwfietsen. Eovolt maakt hun elektrische vouwfiets afgestemd op wat stadsbewoners nodig hebben. Hun motto is : To shake up urban mobility. Better still, to reinvent it.

Het merk Eovolt heeft besloten om zich te specialiseren in elektrische vouwfietsen en heeft daarbij aan elk detail gedacht om jouw rijervaring in de stad te optimaliseren. Je kan deze elektrische vouwfietsen in verschillende zachte pastelkleuren verkrijgen. Daarnaast zijn de elektrische vouwfietsen van Eovolt ook extreem licht, wat ze ideaal maakt voor dagelijks transport. Deze elektrische vouwfietsen hebben ook de bijzonderheid om, als ze gevouwen zijn, ze makkelijk vooruit te kunnen duwen.

Naast het design van de elektrische vouwfiets is er ook gedacht aan ergonomie. Je kan op de elektrische vouwfiets de ideale rijhouding aannemen. Deze elektrische vouwfietsen beschikken ook over het perfecte evenwicht omdat de uitneembare accu zich in het zadel bevind.

De Eovolt elektrische vouwfietsen worden in Lyon, Frankrijk gemonteerd en iedere fiets word in de fabriek nagekeken. Hierdoor kan je rekenen op de franse kwaliteit van de fietsen. Elke fiets wordt rigoureus gecontroleerd op kwaliteit zowel door Eovolt zelf als door VanSprint aan het verzenden voorad!

Eovolt heeft in zijn aanbod elektrische vouwfietsen 3 modellen, die zeer ingenieus bedacht werden voor het specifieke gebruik ervan.

Eovolt E Bike

Eovolt Morning

Eovolt Afternoon

Eovolt Evening

Wat maakt Eovolt uniek?

Eovolt Morning Vouwfiets E Bike

Eovolt Morning

Kleine wielen, lichtgewicht frame, compact ontwerp, de Eovolt Morning is de perfecte partner voor jouw dagelijkse ritten. Hij is ontworpen om bij je levensstijl te passen, zodat je door de stad kunt rijden, makkelijk jouw fiets mee kunt nemen in het openbaar vervoer en jouw fiets zodanig kunt opbergen dat hij weinig ruimte inneemt in je huis.

Pluspunten van de Eovolt Morning:

 • Geïntegreerd in het zadel uitneembare batterij
 • Kleine 16 inch anti-lek banden
 • Fold & go systeem om makkelijk voort te duwen.
 • EOVOLT 36V achterwiel motor
 • Heeft een actieradius tot 50km
 • Zeer lichte elektrische vouwfiets van 16 kg
 • LCD- display met geïntegreerde USB- aansluiting

Deze compacte en lichte elektrische vouwfiets beschikt over EOVOLT 250W Brushless motor. Eovolt maakt hun eigen batterijen en gebruikt hiervoor LG 36V 6.5Ah cellen. Dankzij de brushless technologie, zal je moeiteloos kunnen fietsen zelfs zonder elektrische ondersteuning. De elektrische vouwfiets is gemaakt uit aluminium, een roestvrij materiaal, waardoor de fiets lang mooi zal blijven.

De elektrische vouwfiets is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.


Eovolt Afternoon

Doe geen concessies met de Eovolt Afternoon. Dit model is zowel comfortabel als praktisch. Ideaal voor zowel je dagelijkse woon-werkverkeer als voor lange afstandsritten. Uitgerust met een verende voorvork, heeft deze elektrische vouwfiets een optimale schokabsorptie en stabiliteit in alle omstandigheden.

Pluspunten Eovolt Afternoon:

 • Geïntegreerd in het zadel uitneembare batterij
 • Comfortable 20 inch anti-lek banden
 • LCD- display met geïntegreerde USB-aansluiting
 • Voorvorkvering voor meer comfort en stabiliteit
 • Fold & go systeem om makkelijk voort te duwen.
 • EOVOLT 36V achterwiel motor
 • Shimano Tourney 7 speed derailleur
 • Actieradius tot 100 km

Deze compacte en lichte elektrische vouwfiets beschikt over EOVOLT 250W Brushless motor. Eovolt maakt hun eigen batterijen en gebruikt hiervoor Samsung 36V 14Ah cellen. Je kan met deze fiets ook langere afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over de batterij. Met de Shimano Tourney 7 speed derailleur en het lichte gewicht van de fiets, kan je makkelijk fietsen zonder elektrische ondersteuning.

De elektrische vouwfiets is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Eovolt Afternoon Vouwfiets E Bike

Eovolt Evening Vouwfiets E Bike

Eovolt Evening

De ultieme stadsfiets, makkelijk te gebruiken en zeer comfortabel. De brede banden en 24 inch wielen zorgen voor optimale schokabsorptie en stabiliteit. Het inklapbare stuur en inklappedalen besparen je veel ruimte. Een combinatie van esthetiek, comfort en praktische bruikbaarheid. Het lage instapframe van de fiets maakt dat je makkelijk kunt op- en afstappen.

Pluspunten Eovolt evening:

 • Geïntegreerd in het zadel uitneembare batterij
 • Schokdempende en anti-lek brede 24 inch banden
 • LCD- display met geïntegreerde USB-aansluiting
 • EOVOLT 36V achterwiel motor
 • Actieradius tot 100 km
 • Shimano Tourney 7 speed derailleur

Deze compacte en lichte elektrische vouwfiets beschikt over EOVOLT 250W Brushless motor. Eovolt maakt hun eigen batterijen en gebruikt hiervoor Samsung 36V 14Ah cellen. Met de Shimano Tourney 7 speed derailleur en het lichte gewicht van de fiets kan je makkelijk fietsen zonder elektrische ondersteuning. Deze elektrische vouwfiets wordt geleverd met bagagedrager.

De Eovolt evening is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Als je op zoek bent naar een elektrische fiets voor woon-werkverkeer, een weekendje fietsen of om mee te nemen op vakantie, dan zijn de Eovolt vouwfietsen ideaal. Ze hebben slechts 3 verschillende modellen, maar elk van hun opvouwbare elektrische fietsen heeft zijn eigen kenmerken en gebruiksmogelijkheden. Het merk Eovolt heeft ook gekozen voor een eenvoudig en zeer elegant ontwerp.