Cortina elektrische fiets

Dit Nederlandse kleurrijke en energievolle merk Cortina legt het accent op moderne en bereikbare elektrische fietsen. Deze elektrische fietsen waar het accent wordt gelegd op design beschikken ook over zeer goede kwalitatieve onderdelen zoals Bosch motoren en Shimano versnellingen. Ze zijn gespecialiseerd in elektrische stadsfietsen, om over de oneffen wegen van de stad te kunnen rijden zonder te veel moeite te doen. Dit merk heeft fietsen voor alle generaties, u kunt elektrische transportfietsen, elektrische stadsfietsen en elektrische trekkingfietsen vinden. Een ander kenmerk is dat u uw favoriete Cortina fiets naar wens kan bestellen. U heeft elk model beschikbaar in verschillende en originele kleuren. Hierbij kunt u ook de framegrootte kiezen en de gewenste batterij grootte. U kunt een op maat gemaakte fiets kopen.

U kunt bij VanSprint elektrische Cortina fietsen vinden voor elk doeleind.

Cortina E Bike

Cortina E-U4

Cortina E-Blau

Cortina E-Nite

Cortina E-Common

Cortina E-Lett

Cortina E-Silento

Wat maakt Cortina uniek?

Cortina Elektrische transportfiets E-U4

Elektrische transportfiets: E-U4 T7 en EU4 T

Met deze elektrische transportfiets zullen zaken zoals boodschappen doen en naar school gaan geen probleem meer zijn. U heeft op deze fiets twee bagagedragers, u kunt hiermee dubbel zoveel materiaal transporteren. Met de E-U4 Transport gaat uw zware boodschappentas of schooltas heel gemakkelijk mee op de fiets. En dit kost helemaal geen moeite door de ondersteuning van de Cortina Sportdrive of Bosch motor.

Daarnaast is deze fiets beschikbaar in verschillende kleuren. Als u een fan bent van originele kleuren en u wilt opvallen dan is deze fiets voor u!

We hebben voor dit model elektrische transportfiets twee verschillende motortypes:

 1. Cortina EU4 T7: Dit is het elektrische transportfiets die beschikt over een voorwiel motor.
  • Krachtige Cortina Sportdrive voorwielmotor met 30Nm
  • 8 ondersteuningsstanden, voor de perfect ondersteuning bij elke rit.
  • Voor- en achter bagagedrager
  • Frisse en originele kleuren
  • Gemakkelijk te onderhouden Shimano Nexus 7 naafversnelling

  U kunt deze elektrische fiets verkrijgen in twee verschillende maten (19.5”, 22.5”) en drie verschillende accu- opties (300Wh, 400Wh en 500Wh)

  Aan de hand van de Cortina Sportdrive voorwielmotor kunt u comfortabel en licht rijden in alle ondersteuningsstanden. Dit is een stille naafmotor die gemakkelijk te rijden is doorheen de stad om naar het werk te gaan of naar school.

 2. Cortina EU4 T: Dit is een elektrische fiets met een middenmotor.
  • Krachtige Bosch Actieline 3.0 middenmotor met 90 Nm
  • 4 ondersteuningsstanden
  • Voor- en achter bagagedrager
  • Gemakkelijk te onderhouden Shimano Nexus 7 naafversnelling

  U kunt deze fiets verkrijgen in drie verschillende maten (19.5”, 22.5” en 24”) en drie verschillende accu- opties (300Wh, 400Wh en 500Wh)

  Deze middenmotor is de lichtste in de serie middenmotoren van Bosch. Waardoor de fiets ook zonder ondersteuning perfect goed rijdt. Bosch is marktleider wat betreft motoren, waardoor de elektrische transportfiets erg soepel en geruisloos rijdt. Het multisensoren concept van de drive-unit zorgt met meer dan 1000 metingen per seconden voor een harmonische vermogenafgifte.


Elektrische trekkingfiets E-Silento

Bij deze sportieve elektrische fiets is aan alle details gedacht. Met de middenmotor heeft deze elektrische trekkingfiets een net afgewerkt design. Hiermee bent u zeker dat u stijlvol op uw bestemming aankomt. Deze elektrische fiets is perfect voor woon-werkverkeer. U kunt hiermee zelf off-road gaan als u dat wenst. U kunt ook uw fiets verbinden met uw smartphone dankzij een handige Bluetooth functie, hiermee kunt u uw elektrische trekkingfiets naar wens afstellen.

De krachtige Shimano Steps E-6100 middenmotor geeft u een natuurlijk gevoel dankzij de combinatie van een trapkrachtsensor en een rotatiesensor. Dit systeem is heel geschikt voor het fietsen van lange afstanden en door heuvelachtige gebieden.

De elektrische trekkingfiets is gemaakt uit aluminium waardoor hij er altijd splinternieuw uit zal zien, omdat dit een roestvrij materiaal is.

 • Verstelbare stuurpen voor ideale rijpositie
 • Krachtige Shimano Steps E-6100 middenmotor met 60Nm
 • 3 ondersteuningsstanden
 • Hydraulische schijfremmen om in iedere weersomstandigheid te kunnen remmen

U kunt deze elektrische trekkingfiets verkrijgen in twee verschillende maten 19.5” en 22.5”.


Elektrische stadsfiets E-Foss

Deze elektrische stadsfiets is het perfecte balans tussen authentiek en origineel. Met deze elektrische stadsfiets die een originele en robuust aluminium frame heeft, bent u zeker dat u zal opvallen! Maar deze elektrisch stadsfiets is niet alleen origineel door de frame maar ook door de verschillende kleuren waarin u de elektrische fiets kunt verkrijgen. Dit model is de ideale all rounder elektrische fiets voor de dagelijkse ritten naar school of naar het werk. Maar naast het feit dat de elektrische fiets een leuk design heeft beschikt hij ook over kwalitatieve onderdelen zoals de Shimano Nexus 8-versnelling, Selle Royal zadel voor extra comfort en een Bafang middenmotor.

  E-Foss middenmotor
  • Krachtige Bafang M300 middenmotor met 80 Nm
  • Cortina Canberra banden met een anti-leklaag
  • Gemakkelijk te onderhouden Shimano Nexus 8 naafversnelling
  • Licht aluminium frame
  • 9 ondersteuningsstanden, ook zonder ondersteuning gemakkelijk te rijden

  U kunt deze elektrische trekkingfiets verkrijgen in twee verschillende maten 19.5” en 22.5” en drie verschillende accu-opties 450Wh, 594Wh en 750Wh.

  De Bafang M300 middenmotor is geschikt voor alledaags gebruik. Of het nu een kleine rit is of een iets langere rit, met de E-Foss is het altijd comfortabel rijden. De elektrische stadsfiets schakelt extra soepel aan de hand van de rotatiesensor en de trapkrachtsensor.

Cortina E-Foss

Cortina electric city bike E-Common

Elektrische stadsfiets E-Common

Bent u op zoek naar een elektrische fiets die u kunt gebruiken voor alledaags gebruikt? Dan zit u met de E-Common goed. Dit model elektrische stadsfiets is bijzonder omdat de voordrager functioneel en niet te breed is zodat de fiets niet te veel plaats inneemt in de fietsenstalling. Daarnaast hebben de dragers een geïntegreerd Atran Velo System (AVS), waarmee u heel eenvoudig een mandje op uw fiets klikken en afhalen. Hierdoor kunt u gemakkelijk van mand veranderen en voor ieder rit de perfecte opbergruimte hebben. Zoals alle Cortina elektrische fietsen, is dit model transportfiets beschikbaar in leuke en originele kleuren!

 1. E-Common
  • Krachtige Bafang M420 middenmotor met 80 Nm
  • Cortina Canberra banden met een anti-leklaag
  • Shimano Nexus 8-speed naafversnelling
  • Verstelbare stuurpen voor een ideale rijpositie
  • AVS voor- en achter bagagedrager
  • Dubbele standaard voor extra stabiliteit
  • 5 Eco & 5 sport ondersteuningsstanden

  U kunt deze elektrische transportfiets verkrijgen in twee verschillende maten 19.5” en 22.5” en drie verschillende accu-opties 450Wh, 594Wh en 750Wh.

  De Bafang M420 middenmotor is geschikt voor langere en heuvelachtige gebieden. U heeft hiermee een natuurlijk fietsgevoel door de combinatie van trapkrachtsensor en rotatiesensor. Deze elektrische transportfiets heeft ook een gear-sensor, dit zorgt ervoor dat de elektrische fiets extra soepel schakelt.

 2. E-Common Family
  • Krachtige Bafang M420 middenmotor met 80 Nm
  • Extra breed verstelbare stuurpen voor ideale rijpositie
  • Verlaagde frame, om gemakkelijk op- en afstappen
  • Shimano Nexus 7-speed naafversnelling
  • AVS voor- en achter bagagedrager
  • Extra stevige dubbele standaard
  • Kindvriendelijk zadel

  U kunt deze elektrische familiefiets verkrijgen in drie verschillende maten 19.5”, 22.5” en 24” en drie verschillende accu-opties 450Wh, 594Wh en 750Wh.

  De Bafang M420 middenmotor is geschikt voor langere en heuvelachtige gebieden. U heeft hiermee een natuurlijk fietsgevoel door de combinatie van trapkrachtsensor en rotatiesensor. Deze elektrische familiefiets heeft ook een gear-sensor, dit zorgt ervoor dat de elektrische fiets extra soepel schakelt.

  Deze elektrische familiefiets is speciaal ontworpen voor de mama's en de papa's! Er werd aan alle details gedacht om het comfort van de kinderen en de ouders te maximaliseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om de kindvriendelijke zadel te verhogen, het verstelbare stuur aan te passen en zo kunnen de papa's even goed een ritje maken met de kinderen.

U kunt op onze website nog andere Cortina elektrische fietsen modellen terugvinden. Als u een twijfel heeft over welke Cortina elektrische fiets het beste bij u zou passen, neem dan zeker contact op met onze klantenservice die u hierbij kan helpen!