00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
KERSTUITVERKOOP!
TOT 40% KORTING OP ADVIESPRIJS!
00 dagen
00 uren
00 min
00 sec

Rayvolt

Rayvolt is een fabrikant van geweldig uitziende en unieke elektrische fietsen zoals de Rayvolt Cruzer, Torino, of de Trixie. Rayvolt is gevestigd in Barcelona, Spanje dus ze weten het een en ander van de strand cultuur. Daarom hebben alle Rayvolt fietsen een Californische Beach look die er geweldig uitzien als u door de stad rijdt. Alle Rayvolt fietsen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en hebben de optie voor een accu upgrade. Met de standaard accu heeft u al een indrukwekkende 550Wh capaciteit, en met de 1100Wh dubbele accu upgrade verdubbelt u de toch al indrukwekkende actieradius. Alle Rayvolt fietsen hebben bovendien een regeneratieve remfunctie die de levensduur van de accu nog verder verlengt.

Wat maakt Rayvolt uniek?

Rayvolt Cruzer chopper

Rayvolt Cruzer chopper

De Rayvolt Cruzer is niet voor niets een van de meest populaire modellen van Rayvolt. U zult nergens anders een fiets vinden zoals deze. De Cruzer is beïnvloed door de vroege motorfietsontwerpen uit begin 1900 en de Cafe Racer motorfietsen uit de jaren 60, opnieuw vormgegeven in een Californische beach cruiser stijl. De Cruzer is zowel in 25 km/u als 45 km/u power hub versie beschikbaar. Ook natuurlijk verkrijgbaar in verschillende kleuren, kijk bijvoorbeeld eens naar de British Racing Green versie. Alleen bij VanSprint de limited edition Cruzer in het zwart beschikbaar!


Rayvolt en uniek design uit Barcelona

Barcelona is een internationaal centrum voor design en architectuur, en dit wordt weerspiegeld in de Rayvolt fietsen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Torino die is geïnspireerd op de Spaanse stieren. Ook de Rayvolt bakfietsen zijn prachtig vormgegeven. De Trixie is een driewiel bakfiets die er net zo comfortabel uitziet en geweldig rijdt!

Rayvolt en uniek design uit Barcelona

Rayvolt en accessoires

Rayvolt en accessoires

Rayvolt heeft een heleboel mooie accessoires om uw fiets aan te passen naar gelang uw wensen. Zo zal een leren zadel in combinatie met leren zadeltassen geweldig staan op uw cruiser fiets. Maak dit af met een leren helm en de look is compleet. Een andere geweldige optie is de EIVA boordcomputer, die alle functies van de motorfiets regelt. Wilt u liever uw smartphone met Bluetooth verbinden? Ook geen probleem, download de EIVA software direct op uw telefoon en u bent klaar om te fietsen!

Rayvolt Cruzer technologie

Wilt u opvallen in de massa? Dan is de retro-uitziende Rayvolt Cruzer fiets iets voor u. Met zijn retro-stijl ziet deze Cruzer er net zo goed uit als u er door de stad mee rijd als gemonteerd aan een muur als een pronkstuk. Zo mooi is deze fiets. Ontdek de nieuwste editie van de Rayvolt Cruzer met de V4. De V4 heeft verbeterde functies ten opzichte van de vorige V3 versie, zoals een verstelbare zadelpen, een verwijderbare accu, en nog veel meer. Een limited edition zwarte Cruzer is nu alleen verkrijgbaar bij VanSprint, naast de andere 3 kleuren (British racing green, gun metal grey, en clock work orange). Nog niet overtuigd? Probeer het zelf uit met een vrijblijvende testrit direct bij u aan huis!

Rayvolt Cruzer
Rayvolt Cruzer en Power motor hub

Rayvolt Cruzer en Power motor hub

De Rayvolt Cruzer maakt gebruik van een uniek brushless motorsysteem voor soepel rijden. Met de optie voor een Smart Hub motorsysteem dat tot 25km/h gaat of een Power Hub motorsysteem waarmee u kunt schakelen tussen 25km/h en speed pedelec modus waarmee u snelheden tot 45km/h kunt bereiken. Schakelen tussen snelheden met het Power Hub systeem kan eenvoudig worden gedaan met behulp van de EIVA app die u op uw telefoon kunt downloaden. Rayvolt motoren gaan sneller, met meer koppel en minder geluid. Probeer de kracht van een Rayvolt Cruzer motor zelf uit!


Rayvolt Cruzer en indrukwekkende accu

Wilt u lange afstanden fietsen? Upgrade dan uw Rayvolt Cruzer met een dubbel accupakket dat u een ongeëvenaarde capaciteit van 1100Wh geeft ten opzichte van de standaard 550Wh accucapaciteit. Het accusysteem is elegant geïntegreerd in het frame in een lederen omhulsel. Naast de toch al indrukwekkende accucapaciteit is de Rayvolt Cruzer uitgerust met een intelligent regeneratief remsysteem dat de accu's oplaadt wanneer de remmen worden gebruikt.

Rayvolt Cruzer en indrukwekkende accu

Rayvolt en personalisatie

Rayvolt Cruzer en personalisatie

Pas uw Rayvolt Cruzer aan met enkele van de coole Rayvolt accessoires die verkrijgbaar. Een retro koplamp zal er geweldig uitzien op uw Cruzer om die motorfiets look te versterken. Bouw verder op de lederen look met een lederen voortas en lederen zadeltassen. Een mini EIVA display is ook beschikbaar om direct toegang te hebben tot alle functies die deze motorfiets te bieden heeft via het stuur. Begin met het aanpassen van uw Cruzer om hem nog unieker en persoonlijker te maken!