00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
KERSTUITVERKOOP!
TOT 40% KORTING OP ADVIESPRIJS!
00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
Elektrische chopper fiets

Elektrische Chopper Fiets Kopen

Een elektrische chopper fiets is een e bike in de stijl van een chopper motorfiets. Dat betekent een laag zadel en een hoger stuur. Daarnaast is het frame zo ontworpen dat het lijkt op een motorfiets. Zo is de accu slim weggewerkt in het frame waar anders de benzinetank zou zitten op een echte motorfiets. Een elektrische chopper fiets is een zeer stoer ontwerp als u op zoek bent naar een e bike die er goed uitziet en een statement maakt. Wilt u een chopper fiets kopen? Dan is VanSprint natuurlijk waar u begint. U kunt een chopper fiets zelfs op afbetaling kopen!

Wat is een elektrische chopper fiets?

Een elektrische chopper fiets is een fiets met kenmerken die gebaseerd zijn op de chopper motorfiets die een design icoon was uit de jaren ‘60. Zo'n retro elektrische fiets maakt gebruik van alle populaire elementen van fietsen uit vroegere decennia en geeft er een moderne draai in. Een chopper fiets heeft bijvoorbeeld een lange wielbasis met een hoge stuurpositie en een lage zadelhoogte. Dit geeft een zeer ontspannen zithouding, waarbij de benen van de berijder naar voren zijn geplaatst langs de fiets in plaats van direct onder de zadelbuis. Ze hebben meestal een gedurfd ontwerp, met brede banden, glanzende afwerkingskit en staan meestal lager bij de grond dan een gewone fiets. Ze hebben een verlengde voorvork als onderdeel van het ontwerp en elektrische chopper fietsen lenen kenmerken van de chopper motorfiets met inbegrip van een gedurfde koplamp, krachtige motor en trapondersteuning functionaliteit. Wilt u een fiets die nog meer op een motor fiets lijkt? Bekijk dan de fiets met zijspan van Bad Bike. Deze heeft een zijspan waar u uw hond, boodschappen of kinderen in kunt vervoeren als een uniek alternatief van de bakfiets. Met een chopper fiets is het net zo comfortabel cruisen door het park als boodschappen doen.

Waarom zou ik een elektrische chopper fiets kopen?

U bent aan het overwegen om een elektrische chopper fiets te kopen? Een elektrische Chopper Fiets is een geweldige keuze voor de mode-bewuste rijder die wil opvallen en opgemerkt worden. Ze hebben een erg stoer ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken van voorbijgangers. Met de motorondersteuning kunt u er lang mee cruisen langs de kust of door de stad. De ontspannen geometrie zorgt ervoor dat de bestuurder in een achteroverleunende positie zit, wat een ontspannen rit garandeert, en de brede banden absorberen eventuele hobbels in de weg. Wilt u nog ontspannender zitten? Draai het stuur dan iets hoger zodat u nog meer rechtop en relaxed zit. Een chopper fiets heeft meestal een breder, geveerd zadel en brede sturen om de rijervaring van een echte chopper na te bootsen, zodat u van dezelfde voordelen kunt genieten:

 • Comfortabele zithouding: Door het design waarbij u naar achter geleund zit en door de brede zadel en de dikke banden wordt het rijden heel comfortabel gemaakt.
 • U steelt de show: Wanneer u met een chopper fiets rondrijd dan zult u merken dat alle ogen op u gericht zijn met jaloerse blikken van omstanders. Dit komt door het unieke ontwerp wat de fiets doet lijken op een motorfiets, maar omdat het toch een fiets is kunt u gemakkelijker overal komen dan met een motorfiets en blijft het toch sportief. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk door het park rijden.
 • Trapondersteuning: Een elektrische chopperfiets ondersteunt u bij het trappen en geeft een gelijkwaardig vermogen, afhankelijk van hoe hard u fietst. Er zijn vaak verschillende vermogensstanden waarmee de fietser kan beslissen hoeveel kracht hij/zij in zijn rit wil steken, of dat nu minimaal of maximaal vermogen is. Ze zijn begrensd op snelheden van 25km/u, wat u kan helpen om met gemak langs de kust te cruisen, ongeacht de heuvel of helling.
 • Een groen alternatief voor het openbaar vervoer of autorijden. Een elektrische chopper kan u helpen om de manier waarop u naar uw werk reist te veranderen en kan ideaal zijn voor kortere ritten. U hoeft niet langer in een krappe en drukke treinwagon te staan als u op uw elektrische fiets kunt springen en naar uw werk kunt cruisen, zonder zweet en fris aankomend, met eventuele bagage handig opgeborgen.

Wat zijn de nadelen van een elektrische chopper fiets?

Een chopper fiets heeft een gedurfd ontwerp, maar dit is niet naar ieders smaak. Wilt u subtieler rijden dan is een chopper fiets niet de ideale optie. Het is ook belangrijk om te weten dat de geometrie van de chopper fiets zich leent tot ontspannen ritten en dus niet de meest efficiënte is. Als u een super responsieve en zuinige rit wilt dan is de chopper misschien niet de beste optie voor u omdat dan een efficiënte elektrische hybride fiets meer geschikt is.

Hoe ver kan ik fietsen op een elektrische chopper fiets?

Een elektrische chopper fiets zal beschikken over een krachtige motor en grote accu waardoor trapondersteuning tot 25km/u mogelijk is of zelfs sneller, afhankelijk van het model fiets. De actieradius kan oplopen tot 100 km , wat geweldig is en ideaal voor de hele dag fietsen. Het bereik van de accu kan afhangen van een groot aantal factoren, zoals het weer, het terrein, het aantal heuvels op de route en de snelheid waarmee wordt gefietst. De motor is minimaal 250W en krachtig genoeg om u met gemak steile heuvels op te stuwen, zodat u minder moeite hoeft te doen om te fietsen.

Rayvolt Cruzer Elektrische chopper fiets

De Rayvolt Cruzer Chopper fiets is een uniek ontworpen elektrische fiets geïnspireerd door het eerste tijdperk van motorfietsen dat teruggaat tot de vroege jaren 1900, gecombineerd met de jaren '60 Californië strand stijl. Deze chopper heeft ook elementen van een beach cruiser erin verwerkt. Met het gebogen frame, het verhoogde stuur en de lage zitpositie krijgt u het gevoel dat u op een echte motor rijdt. U kunt upgraden naar een versie met twee accu's voor een bereik van 120 km om uw volgende reis nog verder te maken. Belangrijkste kenmerken:

 • Beschikbaar in 25km/u of in een elektrische fiets die 45 km/u gaat
 • Uniek chopper design dat indruk maakt op elke omstander
 • Accu wordt opgeladen tijdens het remmen voor een maximale actieradius en efficiëntie
 • Dubbele accu-optie om de actieradius uit te breiden tot 120km
 • Antidiefstalfuncties zoals het vergrendelen van de motor met een simpele druk op de knop
 • Bluetooth-verbinding met uw smartphone
 • Customize met accessoires

Elektrische Chopper fiets Mach 3 Abel

Deze verbazingwekkende café racer heeft een unieke styling met een heleboel moderne functies. De Café Racer Chopper fiets jaren 70 is verkrijgbaar in stealthy volledig zwart, aluminium, rood en 2 verschillende soorten blauw. U kunt de fiets ook uitbreiden met een bagagedrager en zadeltassen om op uw volgende avontuur genoeg ruimte heeft om allerlei baggage mee te dragen. Belangrijkste kenmerken:

 • Actieradius tot 80 km zodat u door de hele stad kunt cruisen
 • Geïntegreerd kleurendisplay voor gemakkelijke toegang tot bediening en informatie
 • Shimano derailleur met 7 versnellingen om de versnellingen snel aan te passen aan uw omgeving
 • 26 inch Kenda Juggernaut dikke banden maakt deze fiets onstopbaar
 • BAFANG 250W motor geeft trapondersteuning tot 25km/u
 • Samsung lithium-ion accu met 626 Wh capaciteit
 • Retro koplamp voor een vintage look

De Ruffian Chopper fiets van Ruff Cycles

Deze high-end chopper fiets van de Duitse fabrikant Ruff cycles zal zeker indruk maken op iedereen. Dezelfde chopperfiets als waar Christiano Ronaldo op rijdt, want het is de beste kwaliteit fiets die u kunt vinden. Met een Bosch middenmotor bent u er zeker van dat de motor en de accu gebouwd zijn om lang mee te gaan.

Elektrische chopper fiets kopen

Al overtuigd maar u vind het toch een flink bedrag? Dan kunt u ook een chopper fiets kopen met behulp van maandelijkse afbetaling.