00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
KERSTUITVERKOOP!
TOT 40% KORTING OP ADVIESPRIJS!
00 dagen
00 uren
00 min
00 sec

Elektrische fiets op afbetaling kopen


Dankzij de snelle technologische vooruitgang worden elektrische fietsen steeds beter, sneller en goedkoper.

We begrijpen echter dat de prijs van een elektrische fiets nog steeds veel mensen in de weg staat om de stap naar duurzaam vervoer te zetten.

Daarom bieden we de mogelijkheid om een elektrische fiets op afbetaling te kopen. Hierbij betaal je de elektrische fiets in maandelijkse termijnen. Je moet daarbij wel opletten welke optie je kiest omdat er verschil kan zitten in het rentebedrag. Het gespreid betalen van een elektrische fiets biedt voor veel mensen uitkomst omdat je niet in 1 keer het volledige bedrag hoeft over te maken. Je kan bij ons een elektrische fiets in termijnen betalen met behulp van Klarna of in3:

  • Klarna: Klarna is een wereldwijd bekende speler op het gebied van achteraf betalen. Gevestigd in Zweden maar inmiddels wereldwijd actief. Met Klarna kan je jouw elektrische fiets kopen op afbetaling, echter Klarna richt zich meer op de kleinere bedragen en daarom kan het voorkomen dat bedragen boven de 2000 Euro soms niet worden goedgekeurd.

  • in3: in3 is de enige gespreid-betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je kan dus gemakkelijk je nieuwe elektrische fiets kopen op afbetaling zonder bkr registratie. Je kan jouw nieuwe elektrische fiets gespreid betalen in drie maandelijkse termijnen. Waarbij de eerste termijn direct wordt overgemaakt via IDeal. Lukt het niet om met in3 te betalen? Dan kan je ook in3 direct bellen op: 088 - 39 93 333.

We snappen dat veel mensen het interessant vinden om een elektrische fiets op afbetaling te kopen. Daarom ondersteunen we onze klanten hier ook in en helpen we je ook graag de juiste oplossing voor je te vinden.

Neem dus contact met ons op via [email protected] als je er nog steeds niet uitkomt. Onze servicemedewerkers bespreken graag met je wat de mogelijke opties zijn om je nieuwe e bike op afbetaling te kopen. .