service@vansprint.nl
Tel/WhatsApp: +31 85 000 3179

Elektrische fiets kopen op afbetaling


Dankzij de snelle technologische vooruitgang worden elektrische fietsen steeds beter, sneller en goedkoper.

We begrijpen echter dat de prijs van een elektrische fiets nog steeds veel mensen in de weg staat om de stap naar duurzaam vervoer te zetten.

Daarom bieden we de mogelijkheid om een elektrische fiets op afbetaling te kopen. Hierbij betaalt u de elektrische fiets in maandelijkse termijnen. U moet daarbij wel opletten welke optie u kiest omdat er verschil kan zitten in het rentebedrag. Het gespreid betalen van een elektrische fiets biedt voor veel mensen uitkomst omdat u niet in 1 keer het volledige bedrag hoeft over te maken. U kunt bij ons een elektrische fiets in termijnen betalen met behulp van Afterpay Klarna, in3 of Spraypay:

  • Afterpay: Ontvang uw fiets en betaal na 14 dagen.

  • in3: in3 is de enige gespreid-betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. U kunt dus gemakkelijk uw nieuwe fiets kopen op afbetaling zonder bkr registratie. U kunt uw nieuwe elektrische fiets gespreid betalen in drie maandelijkse termijnen. Waarbij de eerste termijn direct wordt overgemaakt via IDeal. Lees hier meer over hoe het werkt. Lukt het niet om met in3 te betalen? Dan kunt u in3 direct bellen op: 088 - 39 93 333.

  • Creditclick: Met CreditClick kunt u direct en in real-time een lening aanvragen tot 5500 euro en daarmee direct een elektrische fiets op afbetaling bij ons kopen. U hoeft geen CreditClick-klant te zijn voor de transactie. Klant worden en betalen worden gecombineerd in één proces.

  • Klarna: Klarna is een wereldwijd bekende speler op het gebied van achterafbetalen. Gevestigd in Zweden maar inmiddels wereldwijd actief. Met Klarna kunt u uw elektrische fiets kopen op afbetaling, echter Klarna richt zich meer op de kleinere bedragen en daarom kan het voorkomen dat bedragen boven de 2000 Euro niet worden goedgekeurd. Voor grotere bedragen kunt u beter een van de onderstaande twee opties gebruiken.

  • Met Spraypay kunt u uw elektrische fiets per maand betalen tot een aanschafbedrag van € 5000. U kunt in termijnen betalen van 12, 18, 24 of 36 maanden. U kunt hier bekijken hoe het werkt. Lukt het niet om met SprayPay te betalen? Dan kunt u Spraypay direct bellen op: 030-7606540.

Bereken hieronder wat de maandelijkse termijnen zijn per looptijd van SprayPay:We snappen dat veel mensen het interessant vinden om een elektrische fiets op afbetaling te kopen. Daarom ondersteunen we onze klanten hier ook in en helpen we u ook graag de juiste oplossing voor u te vinden.

Neem dus contact met ons op via service@vansprint.nl als u er nog steeds niet uitkomt. Onze servicemedewerkers bespreken graag met u wat de mogelijke opties zijn om een elektrische fiets in termijnen te betalen. .