00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
KERSTUITVERKOOP!
TOT 40% KORTING OP ADVIESPRIJS!
00 dagen
00 uren
00 min
00 sec

Goedkope Elektrische Fiets kopen

Een goedkope elektrische fiets is een goede manier om te beginnen met uw eerste elektrische fiets. Hoewel de selectie hier betaalbaar is, krijg u nog steeds geweldige kwaliteitsopties. Wilt u een goed en goedkope elektrische fiets kopen? Kijk dan eens naar de Geobike opties. Dit zijn vakkundig gemaakte vouwfietsen met een geïntegreerd display en hoogwaardige componenten, maar vervaardigd in Polen, wat ze zeer betaalbaar maakt. Zoekt u een betaalbare elektrische fiets van goede kwaliteit om mee te nemen op vakantie, in de trein of voor alledaags gebruik? Waar u ook naar op zoek bent, de beste goede en goedkope elektrische fiets vindt u hier bij VanSprint!

Wat is een goedkope elektrische fiets?

Een goedkope e bike is een elektrische fiets die gebouwd is voor functionaliteit en kost rond de 1.000 Euro, terwijl de gemiddelde e bike rond de 2.000 Euro zal kosten. Wilt u een goedkope elektrische fiets kopen? Dan hebben we verschillende keuzes voor u. Alle elektrische fietsen bieden ondersteuning tot 25 km/u aan, maar natuurlijk verschilt het bereik per fiets. Een goedkope elektrische fiets zal enigszins verschillen van een premium elektrische fiets, hoewel de basismechanismen hetzelfde zullen zijn. De motor is meestal een achternaafmotor in plaats van een middenmotor omdat dit minder techniek en onderhoud vergt. Een goedkope elektrische fiets heeft vaak ook een accu die niet volledig in het frame is geïntegreerd, maar in plaats daarvan op een bagagedrager of een soortgelijke laadruimte is geplaatst. Dit kan de gewichtsverdeling van de fiets veranderen, waardoor het gewicht naar achteren wordt verplaatst en de fiets iets anders aanvoelt dan een gewone fiets. Een voordeel is echter dat de achter gemonteerde accu gemakkelijk kan worden verwijderd en geplaatst, waardoor opladen en onderhoud eenvoudig zijn. De motor zal minder krachtig zijn dan die van een duurdere elektrische fiets en de meeste goedkope elektrische fietsen hebben een accu met een capaciteit van ongeveer 250-375 watt, die iets kleiner kan zijn dan op een duurdere optie, wat resulteert in een kleinere actieradius. Er zijn tal van verschillende soorten goedkope elektrische fietsen om tegemoet te komen aan alle rijstijlen.

Goedkope elektrische vouwfiets

Het is mogelijk om een goedkope elektrische vouwfiets met uitstekende eigenschappen te vinden voor minder dan 1.500 Euro. Elektrische vouwfietsen zijn een prima optie voor woon-werkverkeer, met handige vouwmechanismen waarmee de fiets kan worden verkleind tot een draagbaar formaat dat gemakkelijk kan worden meegenomen in de kofferbak van een auto of in het openbaar vervoer. Vaak zijn ze uitgerust met spatborden, wat erg handig is bij slecht weer, en met geïntegreerde verlichting kunt u 's nachts veilig fietsen, zonder dat u uw eigen verlichting hoeft op te laden. Ze zullen vaak lichter zijn dan een standaard elektrische fiets, maar zwaarder dan een normale vouwfiets als gevolg van de accu en motor technologie en kan doorgaands rond de 20kg wegen. Dat is dus nog te dragen over kleinere afstanden. Een goedkope elektrische vouwfiets heeft waarschijnlijk een accu op de bagagedrager en wordt aangedreven door een motor in de achternaaf, met kleinere wielen dan gemiddeld, die zorgen voor een vlotte besturing en acceleratie door het stadsverkeer.

Goedkope Fatbike

Een goedkope fatbike met motorondersteuning is een andere populaire stijl van elektrische fietsen. Oorspronkelijk ontworpen met enorme banden om zand en sneeuw te kunnen verwerken, zijn ze berucht om het feit dat het moeilijk is om snelheid te houden door de rolweerstand van de banden. Een motor heeft een revolutie teweeggebracht in dit type fiets, met trapondersteuning die veel gemakkelijker fietsen mogelijk maakt tot 25km/u. Als u op zoek bent naar een elektrische fiets waarmee u over elk terrein en in alle weersomstandigheden kunt fietsen, dan is een elektrische fatbike met dikke banden de perfecte optie voor u. Omdat deze fietsen veel minder gangbaar zijn dan andere e-bikes is er een hogere prijs aan verbonden, dus een goedkope elektrische fat bike zal rond de 1.750 Euro kosten.

Goedkope elektrische mountainbike

Een goedkope elektrische mountainbike kan de perfecte optie zijn voor de meeste rijders, in staat om zowel woon-werkverkeer op asfalt als off-road avonturen met gemak aan te kunnen dankzij de bredere banden, vering en de krachtige elektrische motor. Een goedkope elektrische mountainbike heeft vaak een door de achternaaf aangedreven motor met een accu die boven op de onderbuis is gemonteerd en niet geïntegreerd is zoals bij de duurdere modellen. Ze bieden meestal een lagere vering dan de duurdere modellen, met velgremmen of mechanische schijfremmen in plaats van hydraulische remmen. Een goedkope elektrische mountainbike kan lichte trails en technische parcours aan, maar zal worstelen met alles wat extremer is en kan meestal worden gevonden voor 1.500 Euro en daarboven.

Goedkope elektrische fiets met middenaandrijving

Bij het bespreken van goedkope elektrische fietsen met mid-drive, verwijst de term mid-drive naar de locatie van de motor op de fiets zelf, in het midden van de fiets. Dit is een populaire ontwerpstijl voor moderne elektrische fietsen en het bestaat uit een aandrijflijn-gebaseerde motor die zorgt voor directe kracht en een meer responsief gevoel in vergelijking met naaf-gedreven fietsen. De motor drijft de trapas aan, die u op hun beurt helpen bij het trappen, met een ondersteuning tot 25 km/u in overeenstemming met Europese wetgeving. U kunt zowel goedkope elektrische herenfietsen als goedkope elektrische dames fietsen vinden, die hetzelfde niveau van afwerking en technologie zullen bieden in beide stijlen van fietsen. Typisch, zal een goedkope elektrische damesfiets voorzien zijn van een lagere bovenbuis waardoor het voor de bestuurder gemakkelijk is om op en af te stappen. Een goedkope elektrische fiets voor heren heeft een rechte bovenbuis, maar voor de rest zijn de specificaties vaak hetzelfde.

Hier bij Vansprint hebben we een groot aanbod van goede goedkope elektrische fietsen van de beste merken al vanaf 1.049 Euro. De beste goedkoopste elektrische fiets vind u dus alleen bij VanSprint!