00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
KERSTUITVERKOOP!
TOT 40% KORTING OP ADVIESPRIJS!
00 dagen
00 uren
00 min
00 sec

Tenways fiets kopen: dealer Nederland

Wil je een Tenways fiets kopen? Dan ben je in goed gezelschap. Vele van onze klanten zijn je al voorgegaan. Waarom zijn de Tenways fietsen zo populair?

  • Ten eerste is de prijs/kwaliteitsverhouding onverslaanbaar. Met een riemaandrijving, geïntegreerde accu, metalen spatborden en voorvorkvering op de Tenways fietsen met lage instap heb je een volledig uitgeruste elektrische fiets tegen de helft van de prijs die je bij concurrerende merken zult vinden. Met een prijs van rond de €1799 (met €100 Eur VanSprint-Cashback) zal je geen andere elektrische fiets vinden die zo volledig uitgerust is als de Tenways fiets.
  • De tweede voornaamste reden is het moderne design. Met gladde lasnaden, geïntegreerd display in het stuur en geïntegreerde bekabeling ziet de Tenways er ook minimalistisch en slank uit.
  • Tot slot rijden de Tenways fietsen ook gewoon geweldig. Het is niet alleen maar stijl, maar ook functionaliteit die werkt. Met degelijke onderdelen van bekende merken zoals Shimano zal je geen problemen ervaren met jouw Tenways fiets. Dit in tegendeel tot andere vergelijkbare merken.
Vanwege de combinatie van een modern design en goede kwaliteit tegen een lage prijs zal je geen spijt krijgen met de aankoop van jouw nieuwe Tenways elektrische fiets!

Tenways fiets

Tenways fietsen

Tenways CGO800S

Tenways AGO-T

Tenways AGO-X

Tenways CGO600-Pro

Tenways CGO009

Tenways Cargo One

Wat maakt Tenways uniek?