Tenways fiets kopen: dealer Nederland

Wilt u een Tenways fiets kopen? Dan bent u in goed gezelschap. Vele van onze klanten zijn u al voorgegaan. Waarom zijn de Tenways fietsen zo populair?

  • Ten eerste is de prijs/kwaliteitsverhouding onverslaanbaar. Met een riemaandrijving, geïntegreerde accu, metalen spatborden en voorvorkvering op de Tenways fietsen met lage instap heeft u een volledig uitgeruste elektrische fiets tegen de helft van de prijs die u bij concurrerende merken zult vinden. Met een prijs van rond de €1799 (met €100 Eur VanSprint-Cashback) zult u geen andere elektrische fiets vinden die zo volledig uitgerust is als de Tenways fiets.
  • De tweede voornaamste reden is het moderne design. Met gladde lasnaden, geïntegreerd display in het stuur en geïntegreerde bekabeling ziet de Tenways er ook minimalistisch en slank uit.
  • Tot slot rijden de Tenways fietsen ook gewoon geweldig. Het is niet alleen maar stijl, maar ook functionaliteit die werkt. Met degelijke onderdelen van bekende merken zoals Shimano zult u geen problemen ervaren met uw Tenways fiets. Dit in tegendeel tot andere vergelijkbare merken.
U zult geen spijt krijgen met de aankoop van uw nieuwe Tenways elektrische fiets. Hier zijn wij zo overtuigd van dat u 14 dagen kosteloos uw Tenways fiets kunt retourneren mocht u niet overtuigd zijn. Waar wacht u dus nog op? Koop uw nieuwe Tenways fiets vandaag nog!

Tenways fiets

Tenways fietsen

Tenways CGO800S

Tenways AGO-T

Tenways AGO-X

Tenways CGO600-Pro

Tenways CGO600

Tenways Accessoires

Wat maakt Tenways uniek?