00 dagen
00 uren
00 min
00 sec
KERSTUITVERKOOP!
TOT 40% KORTING OP ADVIESPRIJS!
00 dagen
00 uren
00 min
00 sec

Hippe elektrische fiets

Een hippe elektrische fiets is een fiets die op het moment erg “trendy” en in is met een vaak unieker design dan een standaard fiets. Veel hippe elektrische fietsen zijn ook gebaseerd op ontwerpen uit het verleden zoals de jaren '60, '70 of '90. Elk decennium vertegenwoordigt een specifieke hippe-look die toen werd genoten en opnieuw vormgegeven is. De jaren '60 hippe elektrische fietsen zijn bijvoorbeeld gebaseerd op de café racer motorfietsen, terwijl de jaren '70 de leuke bankzitters zijn zoals de Lil'Buddy en de Phatfour. De jaren '90 geven ons de hippe elektrische beach cruiser fietsen welke zijn gebaseerd op de Californische strand stijl. Kies hieronder een hippe elektrische fiets die goed bij u past!

Trendy Elektrische Fiets

Wat een hippe elektrische fiets is wordt ingegeven door wat op het moment erg in is. Een trendy elektrische fiets maakt dus gebruik van de nieuwste design technieken en breekt vaak de normen van fietsendesign. Enkele goede voorbeelden zijn een doorgelopen frame waar het frame deel gaat uitmaken van het gehele design. Andere trendy ontwerpen zijn ook lichtgewicht designs, enkele voorbeelden hiervan kunt u onder de lichtgewicht elektrische fietsen vinden. Dit in verband met het makkelijker vervoeren van de fiets door de stad en in het openbaar vervoer. Een ander trendy ontwerp is de tegenhanger hiervan waarbij er juist voor "big and bold" wordt gegaan. Dit zijn dan fietsen met grote banden en een grote frame waarmee u opvalt en comfortabel kunt fietsen.

Retro Elektrische Fiets

Als tegenhanger van de moderne ontwerpen zijn er de retro elektrische fietsen. Dit zijn elektrische fietsen die geinspireerd zijn door het verleden. Met designs die gebaseerd zijn op stijlen die populair waren in de jaren '60, of de jaren '90 bv. Wat veel van de retro elektrische fietsen gemeen hebben is dat een elektrische fiets met dikke banden is omdat die ontwerpen het meest opvallend en geliefd waren.

Hippe Elektrische fiets Dames

Een hippe elektrische fiets dames is een fiets met een lage instap frame. Er zijn ook dames fietsen die dit niet hebben. Dit komt omdat hippe elektrische fietsen vaak een uniek design hebben welke conventionele normen tart en zo dus geschikt zijn voor iedereen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook hippe elektrische dames fietsen met een aflopend frame zoals een Beach Cruiser. Dat is ook een reden waarom hippe elektrische fietsen zo populair zijn, omdat ze geschikt zijn  voor iedereen, man of vrouw, jong of oud.

Hippe Elektrische Fiets Heren

Een hippe elektrische fiets heren is een wat stoerder uitziende hippe elektrische fiets, meestal een chopper. De Varaneo café racer in volledig zwart, gebaseerd op het tijdloze café racer motorfiets ontwerp uit de jaren '60, is bijvoorbeeld een meer typische hippe elektrische fiets voor heren, hoewel hij natuurlijk ook perfect geschikt is voor vrouwen. Een goede optie is ook een "loveseat" hippe fatbike zoals de Phatfour met dubbele zadel of de Ringo. Op deze manier hoeft u geen ruzie te maken met uw partner wie de e bike mag besturen en of het nu een dames of heren e bike is, u kunt beiden tegelijkertijd genieten van de elektrische fiets omdat er twee personen op kunnen zitten.

Hippe Elektrische Fiets Beach Cruiser

Een hippe elektrische fiets beach cruiser is natuurlijk een top favoriet in deze categorie. De reden hiervoor wordt al verraden door zijn naam, want het is een geweldige fiets om mee rond te “cruisen”. Met het comfortabele stuur en de comfortabele zitpositie ziet u er niet alleen goed uit, maar voelt u zich ook goed. Bekijk hier een aantal van de geweldige hippe elektrische cruisers die u bij VanSprint kunt vinden!